Saturday, June 29, 2013

Soalan Ujian Kurikulum Pendidikan Pemandu (KPP Test) Software FREE DOWNLOAD

F
KPP Test JPJ Software

Hi...di sini, aku nak share satu program ni
(Ujian KPP Berkomputer software) yang terlatest 2013, khas untuk orang yang baru nak ambil ujian teori berkomputer JPJ. Lepas ni senang lah nak cuba try test sebelum pergi ambil ujian kpp berkomputer,
sebab program ni mempunyai 99.99% sama dalam soalan yang disoalkan dalam Ujian KPP yang sebenar kawan2 pun terkejut dengan itu !!!

:-) Ok, selamat download... 


















Ujian Teori Berkomputer JPJ(1500 questions+answers)

Download link KPP test software 

sila beritau saya jika ada masalah muat turun file atau masalah softwate boleh e-mail saya kat (poll.cc64@gmail.com), saya akan berusaha untuk selesaikan masalah untuk kamu. 

NEW LINK UPDATED 2014 (OCTOBER)  !! 

LATEST VERSION FROM JPJ <<Practice make perfect !!!>>
100% Full Version dengan 1000 soalan latihan tubi untuk Ujian KPP (undang2)

Sila tinggalkan komen dibawah jika tak dapat download (atau email [poll.cc64@gmail.com] )

Download



(Jika file pertama tidak boleh download, cuba download sini - alternative link number 2)



Anda masih belum mengambil ujian teori berkomputer JPJ? tidak bersedia untuk menjalani ujian? Kami ada caranya. Software ini SEBAGAI LATIHAN TUBI akan memudahkan anda untuk praktis menjawab soalan dengan betul dan anda boleh buat latihan beribu-ribu kali tanpa rasa jemu. Ia juga merupakan format yang terkini bagi ujian berkomputer JPJ. Selamat meng "download" & mencuba !

Software ni sangat bagus bagi sesiapa yang akan menduduki ujian berkomputer undang-undang JPJ untuk mendapatkan lesen L. Sesiapa yang masih belum ada lesen L boleh la download software ni. Kalau dah ada pun lesen L, boleh kasi adik-adik atau kawan-kawan yang akan akan mengambil ujian undang-undang pada masa akan datang. Bak kata pepatah orang putih “practice makes perfect”. Markah yang diperlukan untuk lulus adalah 49/50.  

I passed my theory exam with 49/50, because i done all questions in the UJIAN KPP SOFTWARE.
 First time already pass
Excited !!!!! Is going to  get L license. 


UJIAN BERKOMPUTER JPJ (or KPP Test) is a computerised test for everyone who want to take the driving license in Malaysia. This is just one of the test that is given by any official JPJ licensed driving institution in Malaysia, so this would give some exercise for those KPP Test enthusiasts. This is just theories, try to practice . 

EXAMPLE UJIAN KPP SOFTWARE:



I hope that those who is going to sit for Theory Computer Test will success and pass !!! One thing I want to say is "PRACTICE MAKE PERFECT" , Please do more UJIAN KPP software questions.

LATEST VERSION FROM JPJ <<Practice make perfect !!!>>

Ujian KPP Latihan Tubi Software DOWNLOAD
NEW VERSION   OCTOBER 23/10/2014 !!!  
100% FULL VERSION ;)
Sila tinggalkan komen dibawah jika tak dapat download (atau email [poll.cc64@gmail.com] )





(Jika file pertama tidak boleh download, cuba download sini - alternative link number 2)

Download  




Testimony ><

 
Please leave some comments below if the Ujian KPP software has helped you :)


TOTAL 97,024 PEOPLE VOTE YES